Curs «Gestió i Organització del temps»

Post escrito por Hermínia Gomà en noviembre 15, 2009
Categorías del post: Formación
p1050705

D'esquerra a dreta començant pel davant: Carola, Cristina, Toni, Nati, (Herminia), Josep i Pilar. Al darrera, Rosa, Marià, Ramona, Jesús, Gerard, Gerard, Oriol, Marc i Ferran

 

 

La Gestió y Organització del Temps és una Acció Formativa que promou l’Ajuntament de la Molsosa per a les persones del seu municipi.

LLoc de realització

Seu dels Joves de la Molsosa. Solsonès. Lleida

Dates

14 de novembre i 12 de desembre de 2009

Coordina i realitza

Hermínia Gomà. Psicòloga. Coach. Directora de l’Institut Gomà. Directora del Màster en Coaching i Lideratge Personal per la Universitat de Barcelona

Adreçat a

Persones que volen potenciar la seva capacitat per gestionar i organitzar el temps. Persones que volen aconseguir resultats extraordinaris tenint com a recurs primordial el temps.

Metodologia

Les sessions constaran d’una breu introducció teòrica al tema i d’una sèrie d’activitats per tal de fomentar la participació dels assistents al curs i un millor aprenentatge dels conceptes.

Presentació

La Gestió del Temps és una predisposició i un conjunt de tècniques per tal de poder organitzar, planificar i programar les nostres accions i recursos, en el temps de que disposem.

 

Gestionar el nostre treball, les nostres activitats, la nostra vida. L’eficàcia en la gestió del temps permet aprofitar hores que malgastem. No es tracta de treballar més, és tracta de treballar millor, de manera més productiva, més intel·ligent i amb menor estrès, en definitiva millorar la qualitat de vida de les persones que treballen.